ALG-5 Fagylalt árusító pavilon

Szezonális fagylalt árusító pavilon, mely az utcai fagylalt árusítás jó eszköze: közelebb kerülhet a nagyobb gyalogos forgalomhoz, vagy kiteheti üzlete elé, az átmenő forgalom gyors kiszolgálása érdekében.

A tetőtérben jó tárolási lehetőség adódik a tölcsér, a műanyagpoharak, egyéb kellékek, vagy a göngyöleg elhelyezésére.

A kialakítás további lehetőségei:
- a képen látható felnyitható táblákat alumínium redőnnyel is helyettesíthetjük, kézi, vagy motoros működtetéssel
- lehetőség van a pavilon elején (vagy bármelyik oldalán) lévő fal elem mélyebb megnyitására is, a fagylaltos pultba való jobb betekintés érdekében. Ezt a pult felső részének lehajtásával tudjuk elérni.

Ezt a pavilonunkat lapra szerelt, és egyben szállítható változatban is készítjük.

Szétszedhető, vagy egyben szállítható? Előnyök, hátrányok:

- a szétszedhető változat előnye lehet, hogy valamivel kisebb területet vesz igénybe tároláskor (de lehetőleg fedett térben), hátránya viszont az összeszerelés élőmunka, és idő igénye (min 2 fő, több óra – felrakodás, lerakodás, összeszerelés, esetleg közterületi munkavégzés, stb.), valamint az, hogy a szállítás/tárolás/összeszerelés folyamán az elemek óhatatlanul sérülnek, előbb-utóbb cserére, de legalábbis javításra szorulnak, vagy lehangoló látványt nyújtanak.
- az összeszerelt állapotban szállítható pavilont egy gólyadarus teherautóval a helyszínre lehet szállíttatni, a fel-és lerakást a szállító oldja meg. Körültekintő szállítással a pavilon állaga hosszú ideig megóvható, javítás, karbantartás nélkül. Ugyan nagyobb a tárolási helyigénye a pavilonnak, de lehet pl. kültérben is tárolni, és magát a pavilont is a tartozékok raktározására felhasználni. Lerakási idő: kb. fél óra.