SZP-THW-12 WC épület

Játszóterek, piacok, parkolók, parkok, sportpályák, temetők, utcák, terek, általános közterületek. Ezek azok a lehetséges helyek, ahová ezt a két helyiségből álló, kulcsra készen szállítható, mozgáskorlátozottak számára is igénybe vehető, vízöblítéses WC épületet ajánljuk, a környék komfortjának emeléséhez.

Igény szerint, vandál biztos berendezésekkel is szállítjuk!

Az SZP-THW-12-es és SZP-AD-12-es WC épületeinket úgy alakítottuk ki, hogy egy ugyan azon elrendezés és műszaki tartalom, két különböző külső megjelenéssel is elérhető legyen, úgy, hogy az az épület árát ne befolyásolja. Vagyis a méreteket és a műszaki tartalmat illetően az itt bemutatott típus egyenértékű az SZP-AD-12-es típusú WC épülettel, csupán a "ruhája" eltérő. Ezzel egy lehetőséget kívánunk biztosítani megrendelőink számára ahhoz, hogy az adott építészeti környezethez jobban illeszkedő megjelenést tudják kiválasztani.

Itt a modern változatot láthatjuk.

Az épület egyben, akár többször is áttelepíthető, ezért nagy létszámú szabadtéri rendezvények lebonyolítására is alkalmas. Vízöblítéses működésével jó alternatívája lehet a jól ismert, és nem túl népszerű toi-toi megoldásoknak. Jó, ha a közműcsatlakozások kiépítése lehetséges, de megfelelő víz- és szennyvíz kezeléssel kiegészítve akár olyan terepen is jól működhet, ahol a közmű hálózat nem elérhető. (Kiegészítő modul: 4 férőhelyes pissoire rész, külön kézmosóval, az épület közműhálózatára kötve. - Tervezés alatt)

Az SZP-THW-12 típusú WC épület referenciái:

» Budapest XII., Margaréta u. - Kiss János altábornagy u. sarok - Margaréta Park - Játszótér
» Budapest XII., Zugligeti út - Szarvas Gábor út - Szent Család Park - Játszótér
» Budapest XI., Tétényi út - Bártfai u. - Bikás Park - Játszótér
» Budapest III., Akácfa u. - Játszótér

 

 

Az oldal folyamatos feltöltés és szerkesztés alatt áll. Az előforduló kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük.

Kérjen részletes tájékoztatást az info@pavilonok.hu e-mail címen, vagy a Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségeken!