SZP-THW-28 WC épület

Játszóterek, piacok, parkolók, parkok, sportpályák, temetők, utcák, terek, általános közterületek. Ezek azok a lehetséges helyek, ahová ezt a két vendéghelyiségből és egy szervíztérből álló, kulcsra készen szállítható, vízöblítéses WC épületet ajánljuk, a környék komfortjának emeléséhez.

Alapfelszereltségében elsősorban lakóövezetek közterületei, parkok, játszóterek komfortossá tételét hivatott szolgálni, de a fokozott igénybevételnek megfelelő berendezések alkalmazásával képes ellátni a nagyobb átmenő forgalmú városrészek, csomópontok, vagy nagy létszámú rendezvények ilyen irányú igényét is.

Igény szerint, vandál biztos berendezésekkel is szállítjuk!

Az épület egyben, akár többször is áttelepíthető, ezért nagy létszámú szabadtéri rendezvények lebonyolítására is alkalmas. Vízöblítéses működésével jó alternatívája lehet a jól ismert, és nem túl népszerű toi-toi megoldásoknak. Jó, ha a közműcsatlakozások kiépítése lehetséges, de megfelelő víz- és szennyvíz kezeléssel kiegészítve akár olyan terepen is jól működhet, ahol a közmű hálózat nem elérhető. 

Az SZP-THW-28 típusú WC épület referenciái:

» Budapest, XII. kerület - Jánoshegy - szaniter pavilon 

 

 

Az oldal folyamatos feltöltés és szerkesztés alatt áll. Az előforduló kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük.

Kérjen részletes tájékoztatást az pavilonok@pavilonok.hu e-mail címen, vagy a Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségeken!